Enota Ribica

Pomladna delavnica z babicami in dedki

Babice in dedki do svojih vnukov gojijo posebno ljubezen. Prepleta se močna in čudovita vez. Da bi to vez še bolj utrdili smo v sredo, 22. 3. 2023, v enoti Ribica izvedli pomladno srečanje.
Babice in dedke smo z otroki povabili na ustvarjalno pomladno delavnico, na katero so se presenetljivo in pohvalno udeležili v zelo velikem številu.
Skupaj smo izdelovali pomladno dekoracijo-lovilce pomladi. Na rumeni papir so naredili obris otroških rok, obroče ovili s krep papirjem, z izsekovalniki so iz barvnega papirja izrezali rože, na koncu pa še prepletali obroč z volno.
Na delavnici je bilo prav pozitivno vzdušje. Motivacija otrok ter starih staršev je bila zelo močna. Izdelali so zelo lepe izdelke, ki smo jih skupaj izobesili v naše skupne prostore.
Na koncu smo pomladno delavnico še popestrili s toplim čajem in sladkimi piškoti. Piškote so pripravili otroci prav za to posebno priložnost.  
Zelo lepo je bilo videti nasmejane, sproščene in razigrane otroke, saj je bil za njih prav poseben dan.

Dedkom in babicam se zahvaljujemo za udeležbo v tako velikem številu ter za vse spodbudne besede in nasmehe. Z otroki pa smo sklenili, da jih bomo z veseljem še kdaj povabili v vrtec.

TUKAJ si lahko pogledate nekaj foto utrinkov.

Larisa Zukić

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content