Nagovor ravnateljice

Spoštovani starši in obiskovalci naše spletne strani !

Vrtec Litija je samostojni javni vrtec, ki v devetih enotah deluje na območju Občine Litija. Enote vrtca se nahajajo na desetih lokacijah od Jevnice, Kresnic, Hotiča, Vač, Litije do Save na vzhodnem delu občine. V 36 oddelkih je vključenih 600 otrok, za katere skrbi 122 zaposlenih. Čeprav se enote razlikujejo po velikosti in po umeščenosti v različna okolja, se med seboj povezujemo in združujemo v mnogih vsebinah, ki jih pripravljamo za otroke in starše.

Na spletni strani boste našli predstavitve enot vrtca, programe, ki jih izvajamo, oblike sodelovanja s starši, ceno programa, lestvico plačil staršev in še nekaj drugih informacij.

Mnogi od vas naš vrtec že dobro poznate, mnogi pa se z vrtčevsko izkušnjo srečujete prvič. Vsem sporočamo, da se zavedamo svojega poslanstva in v skladu z našo vizijo ter programom nudimo malčkom socialno okolje, ki je za predšolskega otroka izredno pomembno. Zagotavljali bomo spodbudno-učno okolje, v katerem bodo otroci raziskovali, ustvarjali, se zabavali in učili. Otroci bodo v vrtcu tako dobili nepogrešljive izkušnje, ki bodo popotnica za nadaljnje življenje.

Želimo si tudi povezovanja s starši, saj se zavedamo, da kakovost vrtca lahko gradimo le skupaj. 

Spoštovani starši, potrudili se bomo, da bo vrtec za vas in vašega malčka prijetna izkušnja, ki se je boste radi spominjali.

Vse dobro vam želim.

Ravnateljica: Liljana Plaskan, mag. manag.,dipl. vzg.

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content