Nagovor ravnateljice

Spoštovani starši in obiskovalci naše spletne strani !

Vrtec Litija je samostojni javni vrtec, ki v devetih enotah deluje na območju Občine Litija. Enote vrtca se nahajajo na desetih lokacijah od Jevnice, Kresnic, Hotiča, Vač, Litije do Save na vzhodnem delu občine. V 36 oddelkih je vključenih skoraj 600 otrok, za katere skrbi 120 zaposlenih. Enote se razlikujejo tako po velikosti kot po umeščenosti v različna okolja, a med seboj se povezujemo in združujemo v mnogih vsebinah, ki jih pripravljamo za otroke in starše. 

Na spletni strani boste našli predstavitve enot vrtca, programe, ki jih izvajamo, oblike sodelovanja s starši, ceno programa, lestvico plačil staršev in še nekaj drugih informacij.

Zavedamo se svojega poslanstva, ki je pomagati staršem pri celoviti skrbi za otroke, tako da otrokom omogočamo varno, zdravo in prijazno okolje, v katerem bodo raziskovali, ustvarjali, se zabavali in učili. Otroci bodo v vrtcu tako dobili nepogrešljive izkušnje, ki bodo popotnica za nadaljnje življenje. Zavedamo se, da je vrtec prostor, kjer se združujemo različni posamezniki, z različnimi potrebami in pričakovanji, vedno več otrok prihaja tudi iz drugih kulturnih okolij, kar naše skupno bivanje le bogati. Prav zato velik poudarek dajemo medsebojnim odnosom in spoštljivi komunikaciji.

Povezovanja s starši si želimo, zato vas vabimo k aktivnemu sodelovanju, saj se zavedamo, da kakovost vrtca lahko gradimo le skupaj z vami.

Spoštovani starši, potrudili se bomo, da bo vrtec za vas in vašega malčka prijetna izkušnja, ki se je boste radi spominjali.

Vse dobro vam želim.

Ravnateljica: Liljana Plaskan, mag. manag.,dipl. vzg

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content