Enota Ribica

Veselo praznovanje 10. obletnice enote Ribica

V torek, 21. maja 2024, smo v enoti Ribica Vrtca Litija praznovali pomembno prelomnico – 10. obletnico obstoja naše enote. Dogodek je bil poseben trenutek, ko smo se ozrli nazaj na desetletje ljubezni, rasti in nepozabnih trenutkov, ki smo jih delili v naši enoti. 

Najprej bi se radi iskreno zahvalili ravnateljici Vrtca Litija, ga. Liljani Plaskan, za njeno neomajno podporo in vodenje, ki je omogočilo, da naša enota uspeva in raste. Posebno zahvalo namenjamo podžupanji občine Litija, ga. Lijani Lovše in županu občine Litija, g. Franciju Rokavcu, za njuno nenehno podporo in zaupanje v našo vizijo. Župan Franci Rokavec je s svojimi prizadevanji omogočil izgradnjo objekta in s tem prispeval k temu, da smo med prvimi otvorili zgradbo ŠMELC, ji vdahnili življenje in razigranost ter ustvarili okolje, kjer se otroci lahko varno razvijajo in rastejo. Brez njune podpore danes ne bi bili tukaj. 

Posebna zahvala gre tudi našim upokojenim delavkam, ki so s svojo predanostjo in trdim delom prispevale k temeljem, na katerih danes gradimo. Njihov trud in skrb za otroke sta neizmerno cenjena. 

Otroci so bili v središču praznovanja! Ustvarjali so s čopiči na platna in izdelovali male ribice, kar je bil čudovit način za izražanje njihove ustvarjalnosti in radosti. Ves dan je bil poln smeha, veselja in prijateljstva, kar je dodatno obogatilo vzdušje dogodka. 

Zadnjih deset let je bilo izjemno potovanje, polno izzivov, a tudi neštetih srečnih trenutkov. Skupaj smo ustvarili varno in spodbudno okolje, kjer lahko naši najmlajši rastejo in se razvijajo. Ponosni smo na vsak dosežek naših otrok in veseli smo, da smo lahko to posebno obletnico delili z vsemi prisotnimi. 

Posebno presenečenje je bilo srečanje z maskoto Bojanom, ki je otroke razveselil s svojim obiskom. Bojan si je ogledal njihove čudovite kreacije in vsakega obdaril z barvitimi baloni, kar je prineslo še več veselja in smeha na praznični dan. Zahvalili bi se podjetju Jub za njihovo velikodušno podporo, saj so z obiskom maskote in podarjenimi baloni dodatno prispevali k veselju in razigranosti našega praznovanja.

Gostje so bili deležni tudi okusne pogostitve – uživali smo v palačinkah, sadju in osvežilnih sokovih, kar je še dodatno prispevalo k prijetnemu vzdušju.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem – staršem in otrokom, ravnateljici Vrtca Litija ga. Liljani Plaskan, podžupanji občine Litija ga. Lijani Lovše, upokojenim delavkam in vsem zaposlenim, ki so nas obiskali in pripomogli k uspešnemu praznovanju.

Njihova prisotnost in podpora sta nam veliko pomenili. Naj bo ta dan poln lepih spominov in naj nas opominja na to, kako pomembno je sodelovanje, prijateljstvo in skupnost. 

Luka Sterle, vodja enote

Fotografije

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content