Enota Taček

BUČNFEST

V enoti Taček smo se strokovne delavke v dogovoru s starši odločile za novo obliko sodelovanja, ki smo jo poimenovale »Bučnfest«. Starši so se strinjali, da bodo za degustacijo pripravili jedi iz buč, strokovne delavke pa smo skupaj z otroki v dopoldanskem času spekle bučkine mafine. Seveda smo na našem srečanju jedi tudi ocenjevali in ni skrivnost, da je zmagala jed, ki smo jo pripravili skupaj z otroki 😉
Otroci so na našem druženju imeli možnost preveriti svoje znaje o jesenskih sadežih in plodovih, ki so jih razvrščali v škatle pod slike. Tudi labirint v kotu igrišča ni sameval. Naj omenim še to, da nismo uspeli likovno ustvarjati, ker je bilo toliko dobrot, da ni bilo ne prostora za mizo in ne časa. In seveda je bilo tudi veliko za povedati. Prav prijetno je pogledati starše kako sproščeno klepetajo in uživajo ob druženju.
Iz srca bi se rada v imenu vseh sodelavk zahvalila vsem prisotnim staršem za sodelovanje in dobro energijo, ki so jo prinesli na naše srečanje. Seveda pa pričakujemo vse slastne recepte, ki jih bomo zbrale v knjigo bučkinih jedi. Mogoče kakšnega podelimo tudi širši publiki. TUKAJ si lahko ogledate nekaj fotografij.

Mojca Grošelj Radulovič

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content