Enota Taček

Sodelovanje ob zaključku koledarskega leta

Ob koncu leta običajno delamo pregled preteklih dogodkov in si zadamo nove visoko leteče cilje. Ob tem se porajajo različna čustva in obilica hvaležnosti za vse kar smo dobrega storili in za vse kar imamo, ne le v materialnem smislu.

Za otroke smo v našem vrtcu v sodelovanju z mnogimi deležniki pripravili pestro dogajanje. Ne morem opisati svojih občutkov ob ponosu na pripravljenost in angažiranje vseh sodelujočih.

V vrtcu nas je obiskala policijska godba, kjer smo lahko spoznali različna trobila ter ob glasbi tudi zaplesali. Uživali smo ob poslušanju pravljice, ki nam jo je povedala knjižničarka Tatjana iz Knjižnice Litija. Obiskala pa sta nas še Dedek Mraz in babica Zima, ki je prinesla še nekaj piškotov, ki jih ji je uspelo skriti pred Dedkom Mrazom, ki ji vedno poje vse »ta čokoladne«.

Skupaj s POŠ Hotič smo sodelovali pri prireditvi KS Hotič, ki je obdarovala otroke naše krajevne skupnosti.

Krona našega sodelovanja pa je bila predstava mamic naših varovancev. Za vse vrtčevske otroke so pripravile igro Neke božične noči, ki so jo odigrale kot prave profesionalke. Neprecenljivi so bili pogledi in ponos njihovih otrok, ko so jih videli in prepoznali na odru. Starši so prispevali še pecivo, ki smo ga po predstavi pojedli ob skodelici čaja. Ob vsej obilici igrač, ki jih imajo otroci doma, smo pripravili še izmenjalnico igrač. Otroci so prinesli eno svojo igračo in domov odnesli drugo.

Žareče oči naših najmlajših ter zadovoljni pogledi nas odraslih po opravljenem delu je neprecenljivo.

Hvala vsem sodelujočim, posebej pa še staršem in sodelavkam.

Mojca Grošelj Radulovič, vodja enote Taček

Foto utrinki

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content