Enota Kresnička

Hello! My name is …

V vrtcu Kresnička se vedno razveselimo sodelovanja s starši. V lanskem šolskem letu nas je še posebej prijetno presenetila gospa Tina, mamica Tineta in Julije, ki nam je ponudila brezplačne angleške urice. Vsak drugi torek so otroci na zabaven in prijeten način preko igre ter različnih nalog spoznavali, kako po angleško rečemo krava, pujs, kuža …, poimenujemo barve kot so: zelena, rumena, črna …, živjo, srečen božič in moje ime je. Vsako jutro so preštevali otroke po angleško in včasih prešteli vse do »nineteen«. Na telesu znajo otroci pokazati, kje imajo »nose, ears, eyes« in tudi zapeti pesem Head, shoulders, knees and toes.

Pridobljeno znanje angleškega jezika smo (in še bomo) utrjevali z igrami, pesmicami in angleškimi pogovori. Verjamem, da bodo otroci tako še bolj motivirani za učenje tujih jezikov, s čimer bodo lahko nadgrajevali svoje znanje.

Otroci s takšnim načinom sodelovanja začutijo, da tudi njihovi starši sprejemajo vrtec, zato ga še raje obiskujejo. Za ves trud in prijetne obiske se mamici Tini zahvaljujemo in  si želimo, da se še kdaj srečamo na takšen način.

Vesna Balant, vzgojiteljica

Nekaj foto utrinkov …

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content