Enota Kekec

“Praznujmo skupaj” na Savi

Vsako leto na Savi združijo moči Krajevni odbor Rdečega križa Sava, PŠ Sava in vrtec Kekec. Skupaj ustvarijo tradicionalno prireditev pod imenom Praznujmo skupaj. Prireditev je v prvi vrsti namenjena mamicam, babicam ter vsem pripadnicam nežnejšega spola kot tudi vsem krajanom krajevnih skupnosti Sava in Spodnji Log. Prostovoljke KORK se vsako leto potrudijo z darilcem, lepimi mislimi in okusno pogostitvijo, učiteljice in vzgojiteljice pa skupaj z otroki ustvarijo kulturni, velikokrat poučni in seveda zabavni program.

Prireditev ima res pravi naslov: Praznujmo skupaj. Povežejo se različne generacije, povezujemo se krajani dveh krajev. Dobro je, da so otroci že zgodaj vpeti v dogajanje družbe okoli sebe, saj s tem izoblikujejo pozitivno pripadnost svojemu kraju.

Velikokrat sem bila že prisotna na prireditvi, v različnih vlogah, kot nastopajoča, kot vzgojiteljica in zadnja leta kot mamica. Ta zadnja vloga mi je od vseh najbolj všeč. Najlepša hvala za vse lepe misli in peciva, vendar je najlepše videti svojega otroka kako nastopa. Zato hvala vzgojiteljicam in učiteljicam, ki vidijo kako pomembno je sodelovanje s krajem in ker se s tako resnostjo pripravijo na prireditev. In seveda pohvala KORK Sava za organizacijo in vztrajnost pri vsakoletni tradiciji.

mamica Dunja

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content