Enota Jurček

Pismo otrokom v enoto Medvedek

Otroci in odrasli iz vrtca že močno pogrešamo druženje med skupinami in enotami. Zaradi danih razmer smo se znotraj enote Jurček odločili, da se bomo preko pisem povezali z otroki in vzgojitelji ostalih enot.

Pri Krtkih smo napisali pismo v obliki slikopisa in ga poslali skupaj s fotografijo otrok enoti Medvedek, skupini Medvedki, ki po starosti ustrezajo našim otrokom. Komaj smo pismo oddali, smo že nestrpno pričakovali odgovor, ki smo ga iz strani Medvedkov tudi zelo hitro dobili. V pismu so se nam otroci zahvalili in priložili svojo fotografijo in odtise dlani z njihovimi imeni. Razveselili smo se tudi njihove deklamacije o Dežju, ki smo se jo tudi že naučili.

V teh dneh po ponovnem odprtju vrtca, smo se pri Krtkih pogovarjali o skupinah in zaposlenih v naši enoti (Jurček). Naš namen pa je bil, da otroci poimenujejo skupine in imena zaposlenih ter njihove vloge. Preko emblema vrtca smo spoznavali simbole posameznih enot in jih poimenovali. To je bil tudi namen za odločitev, da se povežemo s skupino Medvedki.

Tanja Rozina in Ika Koderman

FOTOGRAFIJE

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content