Enota Griček

Vrnitev v vrtec in pozdravi naših prijateljev iz tujine

V okviru projekta Erasmus+ z naslovom L.I.F.E. – Love! Feel! Improve! Educate! smo za naše prijatelje iz partnerskih držav Češke, Španije, Italije in Norveške ter za Vrtec Pedenjped iz Ljubljane v mesecu decembru 2020 ustvarjali novoletne voščilnice ter majhna darilca. Otroci so uporabili papir in naravni material ter bili pri izdelavi zelo natančni in ustvarjalni. Oddali smo jih na pošto in se veselili njihovih voščilnic.


Želeli smo spoznati in obiskati tudi naše prijatelje iz enot Najdihojca in Ribica, a nam to zaradi epidemije ni uspelo. Zato smo se znašli in pripravili videosrečanje preko aplikacije ZOOM, kar je bila zabavna in zanimiva izkušnja.

V tem tednu pa smo bili vsi najbolj navdušeni nad ponovnim odprtjem vrtca. Otroci so se iskreno razveselili prijateljev iz svoje skupine, ki jih že dolgo niso videli. Skupaj smo si ogledali in se razveselili tudi voščilnic, lepih misli in daril, ki smo jih prejeli iz vrtca Pedenjped, Češke, Španije, Norveške in Italije. Otroci so z zanimanjem poslušali drugačen jezik, ki jim je seveda zvenel čisto tuje. Komaj čakamo, da naše prijatelje iz tujine končno spoznamo tudi na video srečanju.

Renata Mlinar

 

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content