Enota Griček

Praznično vzdušje na Gričku

Mesec december je čaroben mesec, katerega se otroci in tudi odrasli v vrtcu zelo veselimo. V decembrskem času otroke obiščejo trije dobri možje in prav vsem v vrtcu namenimo  posebno pozornost. V naši enoti Griček, se je oglasil dedek Mraz, ki je otroke prijazno nagovoril, jim poklonil darila, da pa je bil prihod dedka Mraza še bolj čaroben, smo poskrbele vzgojiteljice, saj smo otrokom zaigrale igrano predstavo Dobri Snežak.
??????????????????????????????? ???????????????????????????????
Letos smo v goste povabile vzgojiteljico iz sosednje enote ga. Mojco Sabari, ki je otrokom pripovedovala pravljico Dedek Mraz v dimniku. Da pa je bilo vzdušje še bolj pravljično, se je vzgojiteljica Mojca prelevila v babico Zimo in s svojim čarobnim pripovedovanje začarala male in velike na Gričku.
??????????????????????????????? ???????????????????????????????
Še pred prazniki so otroci iz obeh skupin uživali pri pripravi in peki palačink ter skupnemu druženju. Ob koncu leta pa je sledila še novoletna čajanka, ki za otroke predstavlja posebno doživetje, saj je to dan, ko od doma prinesejo svojo skodelico.
??????????????????????????????? ???????????????????????????????
V želji, da bi bilo leto 2016 polno zdravja, medsebojnega razumevanja in spoštovanja vas pozdravlja kolektiv enote Griček.

Teja Šuštar, dipl .vzgojiteljica

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content