Enota Griček

Čarobni december na Gričku

December je mesec poln pričakovanj, presenečenj in veselih trenutkov. Tudi mali in veliki v enoti Griček smo se decembra zelo razveselili. V pričakovanju praznikov smo v garderobi postavili ognjišče, ob katerem smo se vsi skupaj vsako jutro zbrali in rešili nalogo iz koledarja.

download (1) download
Ena izmed nalog je bila tudi spoznavanje novih prijateljev. Povezali smo se z enoto Kresnička, jih poklicali preko Skypa, si zapeli nekaj pesmic in se drug drugemu predstavili. Za naše nove prijatelje smo izdelali tudi lutke iz blaga, katere so nam pomagali izdelati starši. Paket smo poslali v enoto Kresnička in tako razveselili prijatelje. Seveda so tudi oni za nas pripravili paket presenečenja, ker nenazadnje je december res mesec obdarovanj.

IMG_0444

Naša vsakodnevna druženja smo obogatili s plesom, prepevanjem prazničnih pesmi, poslušanjem zgodb, pripravili smo piškote, ki smo jih pojedli ob skupni čajanki, ogledali smo si predstavo in še in še. Prav vsi pa smo potiho čakali in upali, da nas obišče tudi dedek Mraz. S pesmijo smo ga privabili in se z njim podružili.

Naša skupna druženja in dejavnosti so pričarala prijetno vzdušje in nam polepšale predpraznične dni, veselimo pa se že, kaj vse nas čaka v letu 2019.  Pa srečno!

Tjaša Žnidaršič

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content