Dobrodošli v novem vrtčevskem letu

Spoštovani starši!

Novo vrtčevsko leto se začenja in mi vam sporočamo, da smo pripravljeni in se že veselimo skupnega druženja in sodelovanja. Prav vsi zaposleni v vrtcu se bomo trudili, da bo vrtec nudil zdravo in prijetno okolje, kjer se boste dobro počutili tako otroci kot vi, spoštovani starši. Otrokom bomo omogočili prijazno okolje, kjer bo na voljo naročje odraslega, da se bodo lahko pocrkljali ali po potrebi potolažili, kjer se bodo imeli možnost igrati s svojimi vrstniki, raziskovati in se učiti.

Novo vrtčevsko leto se žal začenja v negotovih epidemičnih razmerah, ko je upoštevanje ukrepov za zajezitev okužbe s SARS-CoV-2 nujno, saj si želimo predvsem, da bi bili zdravi in da bi bili vrtci odprti celo leto. To je naša velika želja, saj se zavedamo, da vrtec otrokom nudi socialno okolje, kjer se igrajo, učijo in razvijajo svoje potenciale ter je hkrati nepogrešljiv za mnoge družine. Verjamem, da si zdravja in v polnosti odprtega vrtca želite tudi vi, zato vas prosim, da upoštevate navodila in priporočila, ki jih pripravljajo na NIJZ in MIZŠ: v vrtec vstopate le zdravi, pripeljete le zdrave otroke, nosite masko, si razkužite roke, ohranjate distanco do drugih, upoštevate PCT pogoj pri uvajanju.

Srečno in pogumno želim tudi vsem, ki letos prvič vstopate v vrtec! Zaupajte našim strokovnim delavcem, da bo za vašega otroka dobro poskrbljeno.

Vse dobro želim in vas lepo pozdravljam.

V imenu kolektiva Vrtca Litija: Liljana Plaskan, ravnateljica

SPLETNO PREDAVANJE ZA STARŠE

Za lažji začetek bomo za vse starše organizirali tudi spletno predavanje g. Miha Ruparčiča na temo uvajanja in varne navezanosti.

Če vas tema zanima, pišite na naslov ravnatelj@vrtec-litija.si. Na svoj e-naslov boste dobili povezavo do spletnega predavanja, ki bo v sredo, 8. septembra 2021, ob 18. uri.

Facebook
01 896 25 30
tajnistvo@vrtec-litija.si
Skip to content